Χαρτί Μελάνι – Λυμπερόπουλος – Χαρτοπωλείο – Είδη γραφείου, Καλαμάτα

Εξυπηρέτηση με συνέπεια από το 1908

Πολιτική Επιστροφών

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αλλαγής είδους ή επιστροφής χρημάτων.

Για να δεχτούμε την επιστροφή σας θα πρέπει τα προϊόντα να επιστρέφονται αχρησιμοποίητα, στην κατάσταση που σας στάλθηκαν. Θα πρέπει επίσης να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία. Επίσης, θα πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη παραλαβής τους, τον αριθμό παραγγελίας και την απόδειξη αγοράς.

Αλλαγή Είδους

Μπορεί να γίνει αλλαγή με οποιοδήποτε προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από το αρχικό προϊόν. Για να προχωρήσετε στην διαδικασία της αλλαγής, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Η αλλαγή προϊόντων έχει έξοδα 5€.
Μετά την επικοινωνία μας και αφού έχει συμφωνηθεί η αλλαγή, στέλνουμε το νέο προϊόν το οποίο έχετε επιλέξει και κατά την παραλαβή του, δίνετε στον courier το δέμα με το προϊόν της αλλαγής (αλλαγή χέρι με χέρι). Τα έξοδα της αλλαγής, 5€, θα υπολογιστούν στην αντικαταβολή του νέου δέματος συν το ποσό της πιθανής διαφοράς στην τιμή μεταξύ των προϊόντων που θα γίνει η αλλαγή.

Επιστροφή Χρημάτων

Όταν παραλάβουμε τα προϊόντα που επιστρέφετε και βεβαιωθούμε ότι τηρήσατε τις παραπάνω προδιαγραφές θα σας στείλουμε ένα mail όπου θα επιβεβαιώνουμε την παραλαβή τους. Θα σας κοινοποιήσουμε την αποδοχή της επιστροφής και θα καταβάλουμε τα χρήματά σας σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εντός επτά εργάσιμων ημερών από την στιγμή της παραλαβής. Για επιστροφές εντός Ελλάδας (όπως στην περίπτωση αλλαγής) επιβαρύνεστε με το ποσό των μεταφορικών αποστολής του προϊόντος προς εμάς.

Αντικατάσταση Προϊόντων

Αντικατάσταση γίνεται μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα έρχονται σε εσάς ελαττωματικά ή κατεστραμμένα. Στην περίπτωση αυτή στείλτε μας ένα mail στη διεύθυνση info@xartimelani.gr

Επιστροφή προϊόντων από χώρες εκτός Ελλάδος

Όταν επιστρέφετε ένα αντικείμενο σε μας θεωρείστε εξαγωγέας για τη χώρα σας. Ο τίτλος και ο κίνδυνος απώλειας παραμένει σε εσάς έως ότου το αντικείμενο παραληφθεί από εμάς.

Αλλαγές και επιστροφές custom made προϊόντων καθώς και σε σκουλαρίκια για λόγους υγιεινής δεν γίνονται εκτός και αν αφορούν ελαττωματικό προϊόν. Αλλαγές γίνονται μόνο με ELTA Courier. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να στείλετε οποιοδήποτε προϊόν για επιστροφή ή αλλαγή με διαφορετική εταιρεία, αναλαμβάνετε εξολοκλήρου τα έξοδα αποστολής, διαφορετικά δεν θα παραλάβουμε το δέμα σας και θα επιστραφεί σε εσάς.

Παρακαλούμε στείλτε την αίτηση σας για επιστροφή στο email: info@xartimelani.gr